Over Esther

Hoi!

Mijn naam is Esther Oude Elberink, geboren in Gendringen en na vele jaren ook weer woonachtig in dit dorp in de regio Achterhoek. Op de 1e plaats ben ik moeder van mijn 2 dochters en 2 zonen en samen met mijn liefde Ulf. Mijn geluk bestaat uit hun geluk!

Als afgestudeerd agrarisch ingenieur ben ik eerst jaren werkzaam geweest op kantoor in de veelzijdige loonwerk- en grondverzetsector van kwaliteitszorg tot de planning. Ook al heb ik nu een totaal andere richting gekozen met mijn praktijk, werkzaam geweest te zijn in het bedrijfsleven maakt dat ik me in mijn clientèle goed kan inleven en daarmee verder helpen.

Net als zovelen kreeg ook ik een periode van verlies en tegenslag waardoor ik aan het na- en omdenken kwam. Ik besloot mijn andere interesse te gaan ontwikkelen: het welzijn van de ander.  Al tijdens mijn eerste opleiding blijkt onomstotelijk dat het lichaam je laat zien hoe het geestelijk met je gaat. En daarmee is je lichaam bij klachten niet je vijand, maar je grootste vriend. Mijn interesse wordt mijn passie: het willen begrijpen, leren en ervaren hoe de body-mind connectie functioneert. Gelukkig is dat een oneindig leerproces en dat blijkt wel hoe je je als therapeut blijft ontwikkelen.

Bij mijn opleiding tot integraal masseur ontdekte ik andere eigenschappen en kwaliteiten in mezelf en realiseerde ik me toen pas mijn hoge sensitiviteit en, allereerst tot mijn schrik en verbazing, mijn sterke mediale gave. De wens voor een eigen praktijk is geboren!

Let wel, op de 1e plaats behandel ik middels massagetechnieken om je (spier)klachten te verhelpen en je aan het eind in diepe staat van ontspanning te brengen. Ontspanning is het meest essentiële op de weg naar lichamelijk en geestelijk herstel.

Vele behandelingen verlopen zonder mediaal contact, maar toch wil ik u dit graag extra toelichten. De keus om mijn naam ook te verbinden aan het mediale is een zeer bewuste keuze. Het is immers een bijzondere niet-grijpbare wereld waar velen sceptisch tegenover staan en waar nog veel (voor)oordelen over zijn. Maar dat is ook een gezonde eigenschap!  Zelfs ik blijf sceptisch en wil eerst zelf zien en ervaren. Ondanks alle twijfels in het begin, is dit toch een zeer essentieel deel van mezelf en zou het enorm zonde zijn dit niet kenbaar te maken.

Zodra ik cliënten ga behandelen op de massagetafel, dus echt in contact ben, kan het zijn dat de ziel van jou overleden geliefde doorkomt en/of aartsengelen zich tonen. Ik dwing het  contact niet af, zij komen door als zij dat nodig achten voor jou en jij er zelf voor open staat. Op deze manier blijft het een zuivere vorm van contact waar ik dus zeer discreet en dankbaar mee om ga. Ik ben in staat momenten in het leven van de overledene of van jou zo gedetailleerd te zien als in een film. Daardoor kan ik je verklaringen geven waar je op dit moment lichamelijk en geestelijk mee zit en niet opgelost krijgt.

Voor mij is het mijn 2e natuur en ik ga er licht en nuchter mee om. Naar mijn mening functioneert het alleen als  je met beide benen stevig op de grond staat.

Ik wil graag mijn kennis en positiviteit inzetten om jouw leven beter te maken!

Bekijk hier alvast de recensies van mijn klanten.