Over Esther

Hoi!

Mijn naam is Esther Oude Elberink, geboren en getogen in Gendringen en op de 1e plaats moeder van 4 prachtige kinderen. Na vele jaren in Doetinchem te hebben gewerkt met mijn praktijk, heb ik nu sinds januari 2021 mijn fijne praktijkruimte in Gendringen.

Als afgestudeerd agrarisch ingenieur ben ik eerst jaren werkzaam geweest op kantoor in de veelzijdige loonwerk- en grondverzetsector van kwaliteitszorg tot aan de planning. Ook al heb ik nu een totaal andere richting gekozen met mijn praktijk, werkzaam geweest te zijn in het bedrijfsleven maakt dat ik me in mijn clientèle goed kan inleven en daarmee verder helpen.

Net als zovelen kreeg ook ik een periode van verlies en tegenslag waardoor ik aan het na- en omdenken kwam. Ik besloot mijn andere interesse te gaan ontwikkelen: het welzijn van de ander.  Al tijdens mijn eerste opleiding blijkt onomstotelijk dat het lichaam je laat zien hoe het geestelijk met je gaat. En daarmee is je lichaam niet je vijand, maar je grootste vriend. Mijn interesse wordt mijn passie: het willen begrijpen, leren en ervaren hoe de body-mind connectie functioneert. Gelukkig is dat een oneindig leerproces en dat blijkt wel hoe je je als therapeut blijft ontwikkelen.

Bij mijn opleiding tot integraal holistisch masseur ontdekte ik  andere eigenschappen en kwaliteiten in mezelf:  mijn hoge sensitiviteit en sterke mediale gave. De wens voor een eigen praktijk was geboren!

Heel graag zet ik mijn kennis, behandelmethode en positiviteit in opdat je jezelf inzichten kunt geven en weer aanwezig voelt in je lijf!

Bekijk hier alvast de recensies van mijn klanten.