Recensies

“Esther is een zeer hoog gevoelig persoon en kan daarmee aanvoelen wat ik nodig heb zowel in het gesprek als daarna in de massage… echt een aanrader voor iedereen met iedere kleine of grote klacht of wie alleen eens even je verhaal wil doen/ klankborden over je leven op dit moment wanneer je een bezoek aan een psychiater een stap te groot vindt. De combinatie gesprek en ook eens je lichaam voelen is een unicum op deze manier. Ze is mijn maandelijkse APK!”

Julia de Groot

 

“Hoe negatief de dag ook is Esther heeft de gave je weer positief te laten voelen.”

Paul Kock

 

“Ik zat midden in een scheiding en mijn lichaam was totaal gespannen, laat staan rustig kunnen nadenken… Ik werd bijna gek. Ik kwam bij Esther voor mijn zere nek en schouders, maar al snel bleek dat Esther door had wat er werkelijk speelde, terwijl ik nog niks had gezegd! Ongelooflijk! Naast haar massage was ze als een klankbord waardoor ik veel weer op een rijtje kreeg en rustiger werd. Mede door haar hulp is de scheiding verlopen zonder onomkeerbare situaties en kon ik beter met de kinderen praten.

Ook mijn zoon van 8 en dochter van 12 zijn een aantal keren bij haar geweest en waren blij wat anders te ervaren als de stress in huis. De ontspanning heeft hen wonderen gedaan.

Esther, bedankt!!”

Everdien

 

“The best body reset I’ve ever had, thanks Esther and congratulations…”

Adam Forshaw

 

“Mijn ervaring met RiVA is enorm positief. Ik sta anders in het leven daar ik geleerd heb op een bewuste manier met mijn lichaam om te gaan zonder er iets voor te hoeven laten. Ook mijn gezondheid is er op vooruit gegaan. Ik blijft klant omdat ik met een enorme energie boost er telkens weer vandaan kom, echt een aanrader!”

Marco Koster

 

“Ik kwam bij Esther omdat ik naar 3 jaar nog steeds last had van mijn rug. Ik heb veel soorten fysiotherapie gehad maar helaas had niks geholpen. Bij de eerste behandeling kwam ik erachter dat de pijn in mijn rug vanuit mijn been kwam. Dit had ik nooit geweten. Esther vertelde heel duidelijk hoe alles vast zat en wat ze ging doen. Nu naar 4 behandelingen kan ik gelukkig zeggen dat ik weer alles kan doen zonder dat ik pijn heb. Ik had nooit gehad dat ik ooit nog van de pijn af kwam tot dat ik bij Esther kwam.”

Britt Weijl

 

“Ik vind het helemaal top bij Riva Body-Reset, Esther zet je echt aan het denken en je voelt je herboren!”

Bapke Wissing

 

“Gemasseerd worden door Esther betekent voor mij “stapje voor stapje thuiskomen bij mezelf”.   Ik kom ongeveer elke maand bij Esther voor een massage van mijn rug, nek en schouders. Zij is heel professioneel en pakt de probleemgebieden elke keer goed aan, iemand die ruim de tijd voor je neemt. Door de rustgevende sfeer en de goede massage kan ik even helemaal ontspannen. Sinds ik regelmatig bij Esther kom zijn de problemen met m’n rug, schouderen en nek aanzienlijk verminderd.  Ze heeft gouden handjes en ik raad haar dan ook echt aan.”

Stephan Weijl

 

“Deze dame heeft verstand van zaken!!”

Mike Wessel

 

“Ik ben heel blij met de behandeling van Esther bij “RiVA Body-Reset”.  Voor een aantal jaren had ik met rug pijn rondgelopen.  Na een korte regelmatige serie integrale massages met triggerpoint behandeling ben ik verlost van die pijn.  Ik heb mijn rug teruggekregen!  Daar ben ik heel dankbaar voor:  echt een “body reset”.  Ik kreeg handige oefeningen en punten om voor op te letten mee, om spier spanning tijdig op te merken en niet te groot te laten worden.  Zo blijven de voordelen van de behandeling ook duurzaam, en ik geniet van een grotere bewustzijn van lichaam en houdingen.
Op een professionele en aangename wijze heeft Esther aandacht voor zowel het fysieke en geestelijke welzijn:  lichaam en geest in harmonie met elkaar.  Dat allemaal samen maakt voor een intensere genieten van de gewone dingen – iedere dag heeft meer smaak!”

Marcel Smits

 

Verrassend was het voor mij hoe jij met mij omging. Je nam alle tijd om goed aan te horen wat- en waar de klachten vandaan kwamen. Gaf mij een goed- en rustig gevoel. Ook na de behandeling werd uitgebreid ingegaan over de wijze waarop- en wat het met mij deed. Ik merkte tijdens de behandeling dat jij vanuit je kennis en de wijze waarop jij de juiste punten wist te vinden dit getuigt van vakmanschap. Het is voor mij een nieuwe ervaring en verrassend, de geneeswijze die jij inzet.  Ik ervaar het als erg positief. Ook bij de volgende behandelingen voelde het prettig en nam je uitgebreid de tijd voor- tijdens- en na de behandeling.

Huub Heusschen

 

“Esther is so good in understanding the person in the body. Every time i feel New Born after a treatment!”

Yvonn

 

“Door de massages van Esther zit ik in totaal veel beter in mijn vel. Zelfs mijn bloeddruk is weer genormaliseerd. De pijn in mijn schouders is weg. Dankzij Esther kan ik mijn armen weer omhoog krijgen en weer normaal functioneren.”

Karin van Oeteren