Reviews

Hieronder recensies/reviews uitgeschreven van enkele cliënten.

Dankbaar en fantastisch dat ze allemaal bij me komen en een review geschreven hebben!

Wil jij ook een review schrijven? Klik dan op deze link:

https://www.juistwijconnect.nl/connect/riva-body-reset

Naam: Marleen

Review:  Bij het eerste telefonische contact merkte ik al meteen dat Esther mij ontzettend goed aanvoelde. Ze wist al meteen taal te geven aan mijn gevoel waar ik de woorden nog niet voor had gevonden.
Ik voelde me mij meteen op mijn gemak in het contact en kon 100 procent mijzelf zijn, mede doordat Esther authentiek over komt en ook zichzelf is. In de behandeling merkte ik dat ik mijn onzekerheden in kon brengen en dat Esther antwoorden kan geven en veel verduidelijkt, hierdoor heb ik veel onzekerheden los kunnen laten. Bijzonder vind ik dat ik maar 2 behandelingen heb gehad, maar de effecten zijn ontzettend groot. Daarnaast is er ook contact geweest met mijn overleden moeder, wat in het moment ontzettend normaal aanvoelde. Het voelde alsof mijn moeder erbij was, door de woorden die Esther namens mijn moeder doorgaf. Als laatste heb ik een massage gehad, dit was ontspannen, maar gaf ook nog meer inzicht doordat Esther kan aangeven welke spanning ze voelt in mijn lijf en waardoor deze er zit. De kers op de taart in de behandeling is de luchtigheid en humor die Esther meebrengt. Dit maakte dat ik kon huilen, maar ook heel hard kon lachen. Ik zou Esther absoluut aanraden!

Naam: Lenny Jansen

Review:  Ik kan deze massage bij Esther van harte aanbevelen. Niet alleen bij fysieke klachten, maar ook zeker als je even vast bent gelopen op mentaal of emotioneel vlak. Esther is een pracht en zuiver mens, neemt alle tijd voor je en beschikt over krachtige/helende handen. Haar massage verdiend een goud randje, doordat ze tijdens de massage gebruik maakt van haar helderziendheid, heldervoelendheid en of helderhorendheid. Hoe fijn is het dat de “kwartjes” hierdoor dan toch gaan vallen en dat je letterlijk opgeruimd bij haar de deur weer uit gaat.

Naam: Alice Hoogendijk

Esther is een topper en zal haar zeker aanbevelen.

Naam: Mirjam

Review: Na mijn heftige scheiding kreeg ik in der loop van maanden, last van verschillende lichamelijke klachten zoals pijn in mijn nek, schouders, dikke knie, zere arm, vermoeidheid, veel verdriet. Esther wist doormiddel van haar gesprekken en massages letterlijk en figuurlijk steeds haar vingers op de zere plek te leggen, waardoor ik me weer stukken beter ging voelen en de klachten verdwenen!

Naam: Linda

Ik ben 1 x bij Esther geweest, en kan niet wachten om weer te gaan! Wat was het fijn en bijzonder, ik ging zonder verwachtingen naar haar toe, maar het bracht me meer dan ik had kunnen bedenken. Esther bracht me in contact met mijn moeder, en hoewel ik snap dat je hier sceptisch over kan zijn was er voor mij geen enkele twijfel mogelijk dit waren echt boodschappen die alleen mijn moeder zo zou zeggen/brengen. Heel dankbaar voor deze ervaring!

Naam: Kim

Dank je wel voor steeds weer de mooie gesprekken, en de zeer professionele massages die heerlijk nawerking.

Tot snel

Naam: Bernedine

Esther is een lieve en professionele vrouw en geeft bij mij heerlijke massages zodat ik weer pijn vrij ben. Goede gesprekken en een luisterend oor. Zeker aan te bevelen

Naam: Tamara Messink

Review:  Een hele fijne massage krijg je hier. Ga er altijd met veel plezier naar toe en met een nog fijner gevoel weg. Mijn dochter van 13 gaat ook regelmatig. Kan haar ei bij Esther goed kwijt.

Naam: Cindy

Review:  Super fijne massage en gesprekken. Ik vind het altijd een cadeautje voor mezelf en ik kom helemaal tot rust. Esther je bent een topper! Tot snel?

Naam: Marjolein Bruggeman

Review:  Een hele fijne ervaring in een mooie rustige omgeving. Esther is zo lief en neemt echt de tijd voor je en heeft mij zo geholpen met een stukje contact met mijn overleden moeder. Geeft mij rust en ontspanning. De massage is heerlijk!

Naam: Ivanka Jansen

Review:  Ik kom al een paar jaar bij Esther. Zij is mijn luisterend oor en ze is een geweldige masseuse. Zeker na het overlijden van mijn vader heb ik bij haar veel steun en rust mogen ervaren. Esther je bent een kanjer!?

Naam: Désirée

Review: Erg fijne ervaring. In een rustgevend, sfeervolle omgeving wordt je direct op je gemak gesteld, waardoor je na de massage, je als herboren voelt. Esther is een lieve vrouw, ze straalt rust uit en heeft een luisterend oor. Ze is een kanjer?

Naam: Wilma

Review:  Esther is een super lieve vrouw waarbij je jezelf gelijk thuis/ vertrouwd voelt. Tijdens onze gesprekken krijg ik nieuwe inzichten waardoor ik lekkerder in mn vel zit De massage is heerlijk ontspannend en helend. Ook bij mij kwam er een overleden persoon door, ik zag het niet aankomen, maar Esther gaat er heel discreet mee om en voelt het goed voor mij.

Ik ga hier zeker nog heel vaak komen

Naam: Dina

Review:  Vooraf dacht ik dat het misschien wat te zweverig zou zijn voor mij, maar de ervaring was het tegenovergestelde. Vanaf dat ik de behandelruimte van Esther inkwam, voelde ik ‘rust’. Vanuit die rust is er gaandeweg ruimte ontstaan om verder te komen in mijn eigen proces. Bijzonder hoe Esther keer op keer de juiste snaar weet te raken, tijdens fijne gesprekken of tijdens de massage. Ik ben dankzij Esther tot prachtige inzichten gekomen die daarvoor nog diep verstopt zaten.

Eeuwig dankbaar!

Naam: M loman

Review:  2 keer al bij Esther geweest heb zoveel rust gekregen na de behandelingen en ook heb ik veel gehad aan het contact wat ze kreeg met een dierbare overledene van mij ze is rustig en stelt je op je gemak als je bij haar bent

Naam: Hennie Aalders

Review:  Echt een topvrouw. Ook een aantal keren bij Esther geweest. Een geweldige ervaring… Weer veel innerlijke rust gekregen dankzij haar gesprekken en massage. Ook krijg je advies over voeding en vitamine mee die bij jou past. Ben haar nog steeds dankbaar.

Naam: John

Review:  Een bezoek aan Riva is keer op keer een heel bijzondere en fijne ervaring! Esther heeft naast de heerlijk ontspannende massage een unieke gave!

Naam: Sander

Review:  Altijd weer fijn om naar Esther te gaan.fijn om met haar in gesprek te zijn en natuurlijk een hele fijne massage .

Naam: Carla de Vries

Review:  Esther, is een lief en warm persoon, je voelt je gelijk op je gemak onder het genot van een kopje thee, fijne gesprekken, ze neemt ruim de tijd voor je. De massage is heerlijk ontspannend je wordt er helemaal zen van. Esther, bracht mij ook in contact met mijn moeder en broer, voor mij een mooie en bijzondere ervaring.

Deze massage therapie ik zou het iedereen aanraden. Lieve groet Carla.

Naam: Karin

Review:  Je voelt je bij Esther gelijk op je gemak, ze straalt volkomen rust en geaardheid uit. En wat een weldaad de massages van Esther. Je komt helemaal los uit je hoofd en met alle aandacht in je lichaam. Je komt weer thuis bij jezelf. Als het zo moet zijn, dan geeft Esther je soms ook adviezen en tips door. De laatste keer dat ik bij haar was, raakte mij dat tot in mijn ziel. Heel bijzonder!

Naam: Josef

Review:  Een hele fijne ervaring om bij esther te komen.

Naam: Anne Greet

Review:  Wat vind ik het heerlijk om naar Esther te gaan; de locatie waar je de vogeltjes hoort fluiten, de behandelruimte als een oase van rust en een goeie energie, het kopje thee wat je van binnen verwarmt en dan Esther. De zonnestraal die er met al haar aandacht voor mij is. Eén en al positieve vibe en echte verbinding. En natuurlijk de behandeling; wat een weldaad voor lichaam en geest.

Esther voelt/ weet precies wat je nodig hebt en soms kan de behandeling heel pittig zijn maar altijd met de juiste intenties.

En ja, ik vind het een groot cadeau als tijdens de behandeling één van mijn overleden dierbaren ‘langs komt’ met mooie en/of wijze woorden voor mij.  Kortom, voor dat wat Esther biedt is er voor mij geen betere behandelplek dan bij haar.

Lieve groet van mij.

Naam: Adam Forshaw

The best body reset I’ve ever had, thanks Esther so much.

Naam: Marco Koster

“Mijn ervaring met RiVA is enorm positief. Ik sta anders in het leven daar ik geleerd heb op een bewuste manier met mijn lichaam om te gaan zonder er iets voor te hoeven laten. Ook mijn gezondheid is er op vooruit gegaan. Ik blijft klant omdat ik met een enorme energie boost er telkens weer vandaan kom, echt een aanrader!”

Naam: Irene Gerrits

Ik vind Esther een heerlijk mens. Ze is openminded, warm, heeft humor en is “to the point”. Ze neemt de tijd voor je en doet haar werk vanuit een bepaalde betrokkenheid, missie. De massage is heerlijk en effectief. Soms krijgt ze tijdens een behandeling berichten door vanuit het hiernamaals, die de spijker op z’n kop slaan. Echt een aanrader!

Naam: Britt Weijl

“Ik kwam bij Esther omdat ik naar 3 jaar nog steeds last had van mijn rug. Ik heb veel soorten fysiotherapie gehad maar helaas had niks geholpen. Bij de eerste behandeling kwam ik erachter dat de pijn in mijn rug vanuit mijn been kwam. Dit had ik nooit geweten. Esther vertelde heel duidelijk hoe alles vast zat en wat ze ging doen. Nu naar 4 behandelingen kan ik gelukkig zeggen dat ik weer alles kan doen zonder dat ik pijn heb. Ik had nooit gehad dat ik ooit nog van de pijn af kwam tot dat ik bij Esther kwam.”

Naam: Bapke Wissing

“Ik vind het helemaal top bij Riva Body-Reset, Esther zet je echt aan het denken en je voelt je herboren!”

Naam: Jaschenka Jansen

Al jaren loop ik met klachten van mijn nek en rug. Omdat een collega van mij al jaren naar Esther gaat, heb ik op haar aanraden een afspraak met Esther gemaakt. Dit had ik veel eerder moeten doen! Ze neemt uitgebreid de tijd voor je, heeft aandacht voor iedere klacht en voor een goed gesprek ben je bij haar ook aan het juiste adres. Je voelt je echt herboren als je weer van de tafel afkomt. Ik kan het iedereen aanraden!

Naam: Stephan Weijl

“Gemasseerd worden door Esther betekent voor mij “stapje voor stapje thuiskomen bij mezelf”.   Ik kom ongeveer elke maand bij Esther voor een massage van mijn rug, nek en schouders. Zij is heel professioneel en pakt de probleemgebieden elke keer goed aan, iemand die ruim de tijd voor je neemt. Door de rustgevende sfeer en de goede massage kan ik even helemaal ontspannen. Sinds ik regelmatig bij Esther kom zijn de problemen met m’n rug, schouderen en nek aanzienlijk verminderd.  Ze heeft gouden handjes en ik raad haar dan ook echt aan.”

Naam: Marieke

De behandeling is zeer goed aangekomen! Ben er nog steeds van onder de indruk…en wat mijn wens was, is ook gelukt; mijn emoties zijn wat “rustiger” en voelt soort van stabieler. Het gevoel dat mijn overleden vader zo “boem” zich vooraan meldde doet me erg goed!
Voelt dat het een stukje completer is nou, dat de verbinding er met hem is. Dank je wel hiervoor!

Naam: Marcel Smits

“Ik ben heel blij met de behandeling van Esther bij “RiVA Body-Reset”.  Voor een aantal jaren had ik met rug pijn rondgelopen.  Na een korte regelmatige serie integrale massages met triggerpoint behandeling ben ik verlost van die pijn.  Ik heb mijn rug teruggekregen!  Daar ben ik heel dankbaar voor:  echt een “body reset”.  Ik kreeg handige oefeningen en punten om voor op te letten mee, om spier spanning tijdig op te merken en niet te groot te laten worden.  Zo blijven de voordelen van de behandeling ook duurzaam, en ik geniet van een grotere bewustzijn van lichaam en houdingen.
Op een professionele en aangename wijze heeft Esther aandacht voor zowel het fysieke en geestelijke welzijn:  lichaam en geest in harmonie met elkaar.  Dat allemaal samen maakt voor een intensere genieten van de gewone dingen – iedere dag heeft meer smaak!”

Naam: Huub Heusschen

Verrassend was het voor mij hoe jij met mij omging. Je nam alle tijd om goed aan te horen wat- en waar de klachten vandaan kwamen. Gaf mij een goed- en rustig gevoel. Ook na de behandeling werd uitgebreid ingegaan over de wijze waarop- en wat het met mij deed. Ik merkte tijdens de behandeling dat jij vanuit je kennis en de wijze waarop jij de juiste punten wist te vinden dit getuigt van vakmanschap. Het is voor mij een nieuwe ervaring en verrassend, de geneeswijze die jij inzet.  Ik ervaar het als erg positief. Ook bij de volgende behandelingen voelde het prettig en nam je uitgebreid de tijd voor- tijdens- en na de behandeling.

Naam: Janco Kock

Om eerlijk te zijn, dacht ik al op voorhand dat ik ging voor een heerlijke massage. En dat was het ook. Echt geweldig.  Met veel gevoel, maar toch wel stevig, niet dat geaai.  Na 2e, 3e  keer een sessie bij Esther kreeg ik het gevoel dat er meer los kwam. Niet alleen lichamelijk, maar vooral geestelijk kreeg ik meer ruimte en kwam dichter bij mezelf.  Als zelfstandig ondernemer dender je op sommige momenten maar door, en vergeet je wat echt belangrijk voor mij is. Na een bezoek bij Riva Body Reset kan ik er weer tegenaan.  Ga nu met regelmaat naar Esther om mijn “ mind en body” weer in balans te brengen.

Naam: Esther Rutgers

Via via ben ik bij Esther terecht gekomen en al een aantal keren geweest. Alleen al de gesprekken, het kopje thee de hele persoonlijke aandacht werkt helend. Maar de massages en de andere technieken die ze gebruikt,  doen er nog een schepje boven op. Ik ga niet meer naar de fysiotherapie Esther kan me veel verder helpen in mijn chronische pijntjes. Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen.

Naam: Tom

Van een vriendin het advies gekregen om naar RiVA Body-Reset te gaan voor een heerlijke massage. Ben inmiddels al voor de 2e keer geweest en een 3e keer komt er zeker. Ik ben normaal niet zo van de beoordelingen, maar RiVA is gewoon top!

Naam: Ursula Ditters

Door de massages heb ik een operatie kunnen voorkomen!

Naam: Trudi

De pijnlijke plekken worden precies goed behandeld waardoor de pijn verminderd. Het werkt ook heel ontspannend. De rugpijn is een stuk minder, ik voel me veel beter. Esther neemt ook echt de tijd voor je!