Ervaringen

The best body reset I’ve ever had, thanks Esther so much.

Adam Forshaw

“Mijn ervaring met RiVA is enorm positief. Ik sta anders in het leven daar ik geleerd heb op een bewuste manier met mijn lichaam om te gaan zonder er iets voor te hoeven laten. Ook mijn gezondheid is er op vooruit gegaan. Ik blijft klant omdat ik met een enorme energie boost er telkens weer vandaan kom, echt een aanrader!”

Marco Koster

Ik vind Esther een heerlijk mens. Ze is openminded, warm, heeft humor en is “to the point”. Ze neemt de tijd voor je en doet haar werk vanuit een bepaalde betrokkenheid, missie. De massage is heerlijk en effectief. Soms krijgt ze tijdens een behandeling berichten door vanuit het hiernamaals, die de spijker op z’n kop slaan. Echt een aanrader!

Irene Gerrits

“Ik kwam bij Esther omdat ik naar 3 jaar nog steeds last had van mijn rug. Ik heb veel soorten fysiotherapie gehad maar helaas had niks geholpen. Bij de eerste behandeling kwam ik erachter dat de pijn in mijn rug vanuit mijn been kwam. Dit had ik nooit geweten. Esther vertelde heel duidelijk hoe alles vast zat en wat ze ging doen. Nu naar 4 behandelingen kan ik gelukkig zeggen dat ik weer alles kan doen zonder dat ik pijn heb. Ik had nooit gehad dat ik ooit nog van de pijn af kwam tot dat ik bij Esther kwam.”

Britt Weijl

“Ik vind het helemaal top bij Riva Body-Reset, Esther zet je echt aan het denken en je voelt je herboren!”

Bapke Wissing

Al jaren loop ik met klachten van mijn nek en rug. Omdat een collega van mij al jaren naar Esther gaat, heb ik op haar aanraden een afspraak met Esther gemaakt. Dit had ik veel eerder moeten doen! Ze neemt uitgebreid de tijd voor je, heeft aandacht voor iedere klacht en voor een goed gesprek ben je bij haar ook aan het juiste adres. Je voelt je echt herboren als je weer van de tafel afkomt. Ik kan het iedereen aanraden!

Jaschenka Jansen

“Gemasseerd worden door Esther betekent voor mij “stapje voor stapje thuiskomen bij mezelf”.   Ik kom ongeveer elke maand bij Esther voor een massage van mijn rug, nek en schouders. Zij is heel professioneel en pakt de probleemgebieden elke keer goed aan, iemand die ruim de tijd voor je neemt. Door de rustgevende sfeer en de goede massage kan ik even helemaal ontspannen. Sinds ik regelmatig bij Esther kom zijn de problemen met m’n rug, schouderen en nek aanzienlijk verminderd.  Ze heeft gouden handjes en ik raad haar dan ook echt aan.”

Stephan Weijl

De behandeling is zeer goed aangekomen! Ben er nog steeds van onder de indruk…en wat mijn wens was, is ook gelukt; mijn emoties zijn wat “rustiger” en voelt soort van stabieler. Het gevoel dat mijn overleden vader zo “boem” zich vooraan meldde doet me erg goed!
Voelt dat het een stukje completer is nou, dat de verbinding er met hem is. Dank je wel hiervoor!

Marieke

“Ik ben heel blij met de behandeling van Esther bij “RiVA Body-Reset”.  Voor een aantal jaren had ik met rug pijn rondgelopen.  Na een korte regelmatige serie integrale massages met triggerpoint behandeling ben ik verlost van die pijn.  Ik heb mijn rug teruggekregen!  Daar ben ik heel dankbaar voor:  echt een “body reset”.  Ik kreeg handige oefeningen en punten om voor op te letten mee, om spier spanning tijdig op te merken en niet te groot te laten worden.  Zo blijven de voordelen van de behandeling ook duurzaam, en ik geniet van een grotere bewustzijn van lichaam en houdingen.
Op een professionele en aangename wijze heeft Esther aandacht voor zowel het fysieke en geestelijke welzijn:  lichaam en geest in harmonie met elkaar.  Dat allemaal samen maakt voor een intensere genieten van de gewone dingen – iedere dag heeft meer smaak!”

Marcel Smits

Verrassend was het voor mij hoe jij met mij omging. Je nam alle tijd om goed aan te horen wat- en waar de klachten vandaan kwamen. Gaf mij een goed- en rustig gevoel. Ook na de behandeling werd uitgebreid ingegaan over de wijze waarop- en wat het met mij deed. Ik merkte tijdens de behandeling dat jij vanuit je kennis en de wijze waarop jij de juiste punten wist te vinden dit getuigt van vakmanschap. Het is voor mij een nieuwe ervaring en verrassend, de geneeswijze die jij inzet.  Ik ervaar het als erg positief. Ook bij de volgende behandelingen voelde het prettig en nam je uitgebreid de tijd voor- tijdens- en na de behandeling.

Huub Heusschen

Om eerlijk te zijn, dacht ik al op voorhand dat ik ging voor een heerlijke massage. En dat was het ook. Echt geweldig.  Met veel gevoel, maar toch wel stevig, niet dat geaai.  Na 2e, 3e  keer een sessie bij Esther kreeg ik het gevoel dat er meer los kwam. Niet alleen lichamelijk, maar vooral geestelijk kreeg ik meer ruimte en kwam dichter bij mezelf.  Als zelfstandig ondernemer dender je op sommige momenten maar door, en vergeet je wat echt belangrijk voor mij is. Na een bezoek bij Riva Body Reset kan ik er weer tegenaan.  Ga nu met regelmaat naar Esther om mijn “ mind en body” weer in balans te brengen.

Janco Kock

Via via ben ik bij Esther terecht gekomen en al een aantal keren geweest. Alleen al de gesprekken, het kopje thee de hele persoonlijke aandacht werkt helend. Maar de massages en de andere technieken die ze gebruikt,  doen er nog een schepje boven op. Ik ga niet meer naar de fysiotherapie Esther kan me veel verder helpen in mijn chronische pijntjes. Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen.

Esther Rutgers

Van een vriendin het advies gekregen om naar RiVA Body-Reset te gaan voor een heerlijke massage. Ben inmiddels al voor de 2e keer geweest en een 3e keer komt er zeker. Ik ben normaal niet zo van de beoordelingen, maar RiVA is gewoon top!

Bernedine Theunisse

Door de massages heb ik een operatie kunnen voorkomen!

Ursula Ditters

De pijnlijke plekken worden precies goed behandeld waardoor de pijn verminderd. Het werkt ook heel ontspannend. De rugpijn is een stuk minder, ik voel me veel beter. Esther neemt ook echt de tijd voor je!

Trudi